Autoruiten laten vervangen bij de specialist

Nederland kent veel bedrijven die autoruiten vervangen. Sommige bedrijven verrichten ook andere werkzaamheden, andere zijn gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten. Hieronder staat een overzicht van de bekendste specialisten in het vervangen van autoruiten die in Nederland te vinden zijn:

Carglass

Autoruit laten vervangen door specialistCarglass is misschien wel de meeste bekende ruitspecialist in Nederland. Zo wordt er op de televisie volop geadverteerd en zijn overal in Nederland Carglass auto’s en busjes te zien. Carglass wordt dan ook als een specialist gezien in ruitreparatie en autoruitvervanging. Zo beweren ze zelf dat ze jaarlijks honderdduizenden automobilisten helpen. Daarnaast zijn 24 uur per dag beschikbaar op elke dag in het jaar.

Het grote voordeel van Carglass is dat uw autoruit overal gerepareerd kan worden: thuis, op het werk of op uw vakantieadres. Daarnaast werkt Carglass ook nog eens samen met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en regelt Carglass de financiële afhandeling. Carglass doet er alles aan om u zo veel mogelijk  te ontzorgen/ontlasten.

Zie ook de site van Carglass voor meer informatie: www.carglass.nl

Novus Glass

Novus Glass is een specialist wereldwijd in alles wat met autoglas te maken heeft. Net als Carglass, opereert Novus Glass landelijk. Novus Glass hecht veel waarde aan kwaliteit en geeft bij elke autoruit een levenslange garantie op reparaties en vervangingen. Het bedrijf heeft een Europees keurmerk en wordt als één van de specialisten in het vervangen van autoruiten gezien.

Zie ook de site van Novus Glass voor meer informatie: www.novusglass.nl

Kwik-Fit

Veel mensen kennen Kwik-Fit alleen van de autobanden en APK, maar Kwik-Fit is ook een specialist in het vervangen van autoruiten. Zo kunt u bij meer dan 180 vestigingen van Kwik-Fit met uw ruitschade terecht.

Kwik-Fit omschrijft zelf hun service als één van de beste in Nederland. Kwik-Fit is dag en nacht bereikbaar. U kunt ook op locatie uw autoruiten laten vervangen of repareren. Terwijl Kwik-Fit misschien in Nederland niet bekend staat om autoruitreparatie, helpt Kwik-Fit toch jaarlijkse duizenden autobestuurders.

Zie ook de site van Kwik-Fit voor meer informatie: www.kwik-fit.nl

Geplaatst in: Autoruit vervangen